Tuesday, May 20, 2008

Quantum Pendant - Fusion Excel

Hari ni punyer entry... aku tak post chord lagu... just nak share something yang mungkin boleh memberi manfaat kepada kita semua. Aku pun dah memakai Loket Quantum - Fusion Excel ni dan Alhamdulillah, rasa diri semakin segar bugar... dah kurang rasa mengantuk masa kerja... main bowling pun lebih stabil... So baca la info di bawah... dan kalau rasa nak info yang selanjutnya... boleh call saudara Kamarul Azizi 012-4656824 untuk pengetahuan lanjut.


LOKET QUANTUM - FUSION EXCEL

Terbukti membawa kesan yang amat positif terhadap penyakit :

gout - darah tinggi - penyakit kulit - migrain - sakit sendi - asma - kencing manis - sakit belakang - sakit tulang - arthritis - hypertension - hair loss - cataract - rabun - kebas - strok - kesuburan - ketagihan rokok atau alkohol - chronic fatigue syndrome

APA ITU LOKET QUANTUM?

Loket Quantum FusionExcel merupakan satu medium tenaga berasaskan galian. Diperbuat daripada lava gunung berapi yang mengandungi 70 mineral. Ia mempunyai ciri sinergi. Ia berupaya menyerap tenaga haba dan dengan serta-merta mengubah tenaga tersebut kepada bio-tenaga. Bio-tenaga mampu meningkatkan aktiviti molekul-molekul air dalam organ tubuh. Ini akan membawa kebaikan kepada fungsi metabolik tubuh, memperbaiki sistem peredaran darah dan seterusnya membantu mengoptimumkan kesihatan.

Sinaran ultra-ungu (ultra-violet rays) adalah satu-satunya tenaga semulajadi yang mampu diserap oleh tubuh manusia menerusi tisu kulit yang menukarnya kepada vitamin D. Tenaga alam maya (cosmic energy) yang lain pula hanya boleh diserap oleh tubuh menerusi medium (perantara) yang lain.

KEBAIKAN LOKET QUANTUM FUSION EXCEL

· Memperbaiki edaran darah, kadar metabolisma dan melegakan penyakit-penyakit.

· Membentuk perlindungan semulajadi dalam mencegah ancaman gelombang elektromagnetik, memiliki khasiat anti penuaan, dan berupaya mencegah komplikasi yang membahayakan.

· Menghapuskan radikal bebas dan sistem imunisasi badan.

· Meningkatkan bekalan oksigen di dalam aliran darah.

· Membantu memerangi penyakit barah kerana sel-sel kanser adalah sel-sel yang bervoltaj atau bertenaga rendah.

· Menyahtoksik setiap sel di dalam tubuh anda.

· Mempertingkatkan tenaga dengan cara mengecas semula dan mengubah keadaan tubuh dan sel kepada frekuensi yang betul, seterusnya mencegah penyakit.

· Mengurangkan tekanan pada permukaan sel tubuh, menambah tenaga dan metabolisme badan.

· Meningkatkan tumpuan mental (fokus) seperti yang ditunjukkan melalui peningkatan amplitude bagi frekuensi EEG.

MENGAPA LOKET QUANTUM?

DIJAMIN SELAMAT. Tiada kesan sampingan kerana ia bukan dimakan. Hanya dipakai.

MENJIMATKAN WANG. Tidak perlu beli berulang kali.

BERKESAN DENGAN CEPAT. Terbukti melalui demonstrasi.

DIAKUI BERKESAN oleh doktor perubatan, physicians, chiropractors, pengamal perubatan alternatif dan physical therapists.

PRODUK ANTARABANGSA BERKUALITI. Nano-teknologi dari Jepun

TEMPAH SEKARANG!!!
ayoy - 0124656824 - dassler99@yahoo.com

(VISA, MASTERCARD DITERIMA)No comments: