Friday, August 25, 2006

Bermulanya blog ini




Aku suka menghibur... menghibur... dan cuba menghibur walaupun kadangkala aku sendiri tak terhibur dgn hiburan yang aku sampaikan... Hiburan yang macam mana... entah aku pun tak tahu... aku suka muzik... suka mainkan lagu-lagu yang aku rasa sedap pada aku... tapi tak tentu sedap pada orang lain... so... aku rasa.. blog nih... aku akan lebih tumpukan pada tab dan lagu sepanjang aku mainkan... niat di hati nak buat lagu sendiri... tapi tu nanti nanti lah.... kalau blog nih berhasil... boleh kut aku kongsi dgn pembaca apa yang aku dah buat... takper... kalau ada kelapangan... InsyaAllah aku masukkan lagi aper aper yg patut pada aku kat dalam blog nih... aku tak tau nak cerita apa sebenarnya... tapi tu lah... blog nih akan lebih pada tab tab lagu yg pernah aku main yang aku dapat daripada website lain... atau yg aku carik sendiri... tu jer buat masa nih... banyak lagi mender aku nak buat kat office nih....

2 comments:

as a.k.a axa87 said...

welcome to blog's world, my friend...

Anonymous said...

aku suke blog nih.. boleh la aku nak belajar maen gitar semula...