Friday, September 15, 2006

IRWANSYAH FT ACHA - My Heart














C#m G#m
Disini kau dan aku
C# F#m
Terbiasa bersama
G#m C#m
Menjalani kasih sayang
A G#m
Bahagia kudenganmu




Am Em
Pernahkah kau menguntai
A Dm
Hari paling indah
E Am
Ku ukir nama kita berdua
B E
Disini surga kita

Reff :
Am Dm
Bila kita mencintai yg lain
E Am
Mungkin kah hati ini akan tegar
F Dm
Sebisa mungkin tak akan pernah
B E
Sayang ku akan hilang
Am Dm
If u love somebody could we be this strong
G Am
I will fight to win our love will conquer all
F
Wouldn?t risk my love
Dm
Even just one night
B E
Our love will stay in my heart
My heart

Komen evildead : Lagu OST filem Heart yang aku pun tak tengok lagi... Very very tipikal lagu gubahan Melly Goslow, yang memang aku respek kerja dia kalau buat lagu especially lagu untuk filem... Suara kedua penyanyi nampak harmoni... yang aku tak tahan... bunyi dia pluck gitar tuh... sampai naik ngilu aku rasa masa dia buat chord transition pada permulaan lagu... lagu ni... memang confirm lagu yang akan naik macam lagu Dealova... muzik Indon lagi yang akan naik dalam carta lagu-lagu kat Malaysia... sama macam naiknya pekerja2 mereka untuk menaikkan bangunan kat negara kita nih....

4 comments:

Anonymous said...

impressive...cantek ada chords..
ko memang le sah mamat jiwang...compliment ni
cuma suara tu kena jaga pitching sket..hehehe..sedap gakla..
mana lagu yang ko cipta? tak buat video ke?

Anonymous said...

a'kum....

>saya dah dengar lagu my heart yang awak nyanyi tu....

>wah..memang jiwang habis..penuh dengan feeling....

>kalaulah ada org dedicate lagu mcm tu kat saya dgn suara sendiri...boleh meleleh air mata ni....

>you're very sentimental person...and very special..i tak penah jumper lagi lelaki yang sanggup buat mcm u...

>dalam hidup ini, kita tak akan dapat semua yang kita hendak....

>mungkin ada hikmah di sebalik semua yang berlaku ni.....

norish26@yahoo.com.

Ray El-Hadid said...

Good job bro.. nice musical blog you have here. Luv the way you pluck the guitar. Maybe I should learn to play it like you do, one day.. he he

Btw, you should listen to this instrumental version of My Heart, maybe it could help to improve your play a bit :

http://images.fiandigital.multiply.com/song/1/118/full/U2FsdGVkX18FytMqWQse0EdkBoQxoZ3cBKjOW7meNwhlnWKqf8IVB2E,4aBey4R9/08.%20MY%20HEART%20-%20GUITAR%20VERTION.mp3

Taken From :
http://fiandigital.multiply.com/music/item/110

ayib adam al - mahjub said...

kasih tab gitarnya donk