Tuesday, June 26, 2007

Corat-Coret Dari Singapura...

Adehh... aku dah bosan sesangat... tak tau nak buat aper... nih tadi baru balik dari Restoran Hajah Maimunah.. tu pun ada Abang Remy (husband Kak Yati) yang aku kenal dari youtube, yang bagitau pasal restoran tu... terkejut aku sebab aku makan nasi, paru kegemaran aku.. dengan sayur, dengan teh o ais... cuma 3 dollar... kira murah sesangat lah... at last boleh aku makan guna tangan... merasa la makan macam kat KL... kalau aku tau dari first day... situ la kut tempat aku tuju... Cakap pasal makan... memang ler aku rasa berat aku maybe... maybe laaa dah susut sket... makan bercatu.. rokok bercatu.. mcm mcm aku catu... tapi kat office tempat aku dok buat keje... minum mewah... tetiap ari... aku rasa aku minum susu rendah lemak Magnolia tu ada sekotak kut... Ni Amad la dok ajar aku... aper la aku membebel... jap.. aku nak attach gambar aku laaaa...
Bangunan belakang tu... tu la tempat aku dok ulang alik tetiap ari....Parkview Square
Sambung balik cerita... Ni si Amad tengah tidur.. jam baru 9.45 malam... macam biasa kejap lagi.. kitorang akan sambung keje kat office.. tapi hari nih tak tau la pukul berapa nak pergi.. rasa macam malas... macam nak buat keje dari hotel jer... Oh... jap jap.. tadi aku ada ambik gambar Amad... sat aku nak attach jap...

Ni la gambar Sidekick aku kat sini... Ahmad Ainudeen...nampak nama building tadi tuuu...

Ingat nak buat effect... tapi kamera aku tak mampu... dah ler tu gelap plak... ni belon DHL yang aku tak dapat nak naik naik sejak aku dok kat sini...

Okay lah... time to stop... time to start back doing what I'm supposed to do here... to serve my duty... without any prejudice.. adeh.. aper aku dok ngarut nih... okay okay... aku nih memang tak reti nak mengarang la.. ikut suka aku jer... tapi at least... kalau ada yang lalu kat blog aku nih... takde la nampak asyik benda yang sama jer kan.... ok ok... selamattttttt.....

Komen Setanmati: Author dah terlalu bosan... nih baru 2 minggu... kalau lagi lama... aku tak tau la aper nak jadi dgn author....

5 comments:

Awek Vtec said...

ni x lama lg jadik org s'pore la ni...

speedrider said...

adoi kesiannya kat hang.. tentu tension webcam ngan aku, aku dok perasap nyamuk dalam bilik aku ni.. hahhahaha. balik Malaysia cepatttttttttttttt

pn sato said...

baru seronok sket nak baca blog ko..ada cerita..kalo tak asek video org nyanyi lagu jek.. huhuhu..

Pakwe SOCH said...

huhu..semenjak lepak kat singapore ni dah pandai mengarang cerita..cayalah setanmati

haida said...

hey ya...kalau bosan p la cuci mata dulu.Pastu buat keje balik..haha