Wednesday, January 09, 2008

Kau Ilhamku - Man Bai



Capo 1st Fret:

C G Am Em
Beribu bintang di langit kini menghilang
F G
Meraba aku dalam kelam
C G Am Em
Rambulan mengambang kini makin suram
F G C
Pudar ilhamku tanpa arah



C G Am Em
Sedetik wajahmu muncul dalam diam
F G
Ada kerdipan ada sinar
C G Am Em
Itukah bintang ataupun rambulan
F G C
Terima kasih ku ucapkan




CHORUS :
C G Am G F G
Izinkan ku mencuri bayangan wajahmu
C G Am G F G
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu



C G Am G
Maafkanlah ohhh....
F G
Andai lagu ini mengganggu ruangan hidupmu
C G Am G
Kau senyumlah ohhh...
F G
Sekadar memori kita di arena ini


C G Am G F G )
Kau ilham ku .... )

Play the chorus again..

Komen Aku: Lagu nih... memang sentiasa sedap jadi halwa telinga sesiapa jer... aku rasa lagu nih lagu paling best Man Bai lepas jadi artis solo... harmoni jerr... cumanya... aku tak reti nak bawak intro lagu nih.. dah tgk tab pun still aku tak reti nak memetiknya... aku pernah tgk ada mamat nih bawak lagu nih kat alamanda putrajaya... mamat nih kira pemuzik jalanan laa... tapi pakai smart laa... memang alamanda dah upah diorang nih untuk main...smart giler... siap goreng goreng dia bawak...

2 comments:

musnaz said...

serius! lagu ni bapak jiwang dan evergreen, yeah! cayalah pat!

Anonymous said...

bleh bg tabs lagu ni x??