Wednesday, August 29, 2007

Setahun Sudah Berlalu....

Diam tak diam... dah setahun aku dok meraban dalam blog nih... bukan meraban aper pun... cuma merepek dgn lagu2 yang aku dok main dgn chord-chord yang aku cilok dan ada yang carik sendiri... pada yang dok sokong benda aku buat ni... aku ucapkan terima kasih tak terhingga... yang sebenarnya... aku dah penat... dah kul 3 pagi tapi ader lak keje kena buat... hehehe... tak tau nak posting aper... cuma... dah setahun rupanya aku dok buat keje part time camnih... anyway... memang aku suka buat camnih... suka menghibur dgn harapan ada yang terhibur... tak kisah la terhibur pasal apa yang aku buat lawak ni maybe lawak ker aper kan... ehhh.. dah lah.. takde idea aku nak mengepost pepagi camnih... nak sambung lak kerja yang patut aku buat...




p/s: pada sesiapa yang nak beli gitar elektrik second hand, boleh bagitau kat aku... murah murah leh jual nih... harga boleh nego la.. aku bagi sekali dgn amp... sebab aku tak pakai pun gitar tu... condition still okay lagi.. tak banyak berusik... sebab aku lagi suka bunyi gitar tong kut... dan gitar tong jer yang sesuai dgn aku... okay... harap maklum... bidaan boleh dibuat dengan mengemail pada aku kat evildead_78@yahoo.com...

Komen aku: Aku yang sangap

2 comments:

nurkaseh said...

dah genap setahun ni, dah layak bukak fan club ni, ekekeke..

speedrider said...

boleh post image gitar ko Apat kat aku? amik close up kat

1) pickups
2) Head stock
3) Body

speedpsycho@gmail.com

aku la... - mus